Η πρόσφατη δημοσκόπηση μας συζητήθηκε ευρέως αυτές τις μέρες στο νησί. Έλαβε αισίως τέλος για να επανέλθουμε τον νέο χρόνο με νέα δημοσκόπηση ευρέως φάσματος ώστε να καταλήξουμε και σε πιο ασφαλή συμπεράσματα!

Τα πρώτα συμπεράσματα για όλους μας ήταν χρήσιμα και καλό θα κάνουν όλοι οι δημοτικοί μας συνδυασμοί να τα λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους και να κάνουν τις δικές τους διορθωτικές κινήσεις. Κανείς δεν δικαιούται να επαναπαύεται!

Είναι γεγονός πως οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις είναι ενδεικτικές της στιγμής και του “δείγματος” και δεν παρέχουν ασφαλή συμπεράσματα όπως οι επιστημονικές του είδους ούτε και θέλουμε να υποκαταστήσουμε αυτές!

Συγχρόνως, να διευκρινίσουμε πως αυτές τις μέρες ΚΑΜΙΑ επιστημονική τηλεφωνική ή άλλου είδους δημοσκόπηση δεν έγινε στο νησί μας, όπως έντεχνα και παραπλανητικά μερίδα του τοπικού μας γίγνεσθαι διαδίδει ώστε να μετριάσει τα αρνητικά γι’ αυτούς αποτελέσματα!

Με την ευκαιρία, να σας ευχηθούμε καλές γιορτές Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Μια πολύ, πολύ δύσκολη χρονιά έρχεται με ανατροπές και εκπλήξεις για όλους μας, ας ευχηθούμε τα καλύτερα.

Πηγη: salamis-news.blogspot.com