ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  Δ.  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δ.  Σαλαμίνας συμμετέχει  και καλεί τους πολίτες της  Σαλαμίνας  σε έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα των υγειονομικών του ΕΟΠΥΥ  ενάντια στο κλείσιμο μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που η μνημονιακή κυβέρνηση θέλει να επιβάλει.

Την Δευτέρα 17/2/2014 στις  9.00 π.μ.
θα είμαστε όλοι/όλες στην είσοδο των ιατρείων στην  οδό  Μούγλων  στα  ιατρεία  του  ΕΟΠΠΥ  Νίκαιας  για να τους σταματήσουμε.

Υπερασπιζόμαστε το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών αυτής της χώρας και αυτής της πόλης στη δημόσια και δωρεάν φροντίδα υγείας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς είτε είναι ασφαλισμένοι είτε όχι.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες  της  Σαλαμίνας να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τα ιατρεία ενάντια στο κλείσιμο που η μνημονιακή κυβέρνηση θέλει να επιβάλει, στερώντας από το λαό την πρόσβασή του στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που ο ίδιος με τον ιδρώτα του δημιούργησε.

Η πράξη αυτή αποτελεί όχι μόνο έγκλημα κατά του λαού μας αλλά και εξ ορισμού έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί να μην επιτρέψουμε πλέον άλλα εγκλήματα κατά του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού. Είμαστε αποφασισμένοι με τον αγώνα μας να ανατρέψουμε τις εγκληματικές ξενόδουλες πολιτικές τους.

«Η  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ  ΤΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  Δ.  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»